Projectinformatie onderhoud N467b in de gemeente Westland

Grootschalig onderhoud aan de N467b te 's-Gravenzande en Naaldwijk

Met onderhandse aanbesteding heeft Verheij de economisch meest aantrekkelijke aanbieding gemaakt voor de werkzaamheden aan de N467b. Begin 2017 is de opdracht verstrekt. Eind oktober moeten de werkzaamheden worden afgerond. Het project is opgedeeld is fases waarvan u op deze site de tekeningen kunt terugvinden. 

Om u een indruk te geven van het project en de wijze waarop we dit project voor u als stakeholder en omwonende zo prettig mogelijk willen laten verlopen, willen we u op deze website zo goed mogelijk van informatie voorzien.

Wat houdt het project in?

In de uitvoeringsperiode tot medio eind 2017 zal Verheij Infra B.V. werkzaamheden uitvoeren aan de weg en aan de bruggen die in deze weg zijn opgenomen, te weten de Waalbrug en de Galgebrug. Een greep uit deze werkzaamheden:

  • het uitvoeren van grondwerkzaamheden;
  • het verwijderen en aanbrengen van asfaltverharding;
  • het verwijderen en aanbrengen van elementverharding;
  • uitvoeren van sloop-, beton- en metselwerken;
  • het verwijderen en onderhouden van groenvoorzieningen.

Verkeersmaatregelen

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden worden omleidingsborden geplaatst om duidelijk aan te geven hoe het (vracht)verkeer kan omrijden. Wanneer een nieuwe omleiding nodig is, zullen we dit tijdig aangeven en de bebording verzorgen.

Naast de folder (let op: dit is een groot bestand, het downloaden kan even duren) welke met de brief van de provincie Zuid-Holland is gestuurd, wordt deze projectsite zo veel als mogelijk up-to-date gehouden voor de meest actuele informatie.

Indien u vragen, opmerkingen, klachten of complimenten heeft, klikt u dan naar contact en geef het aan ons door!